home-img

TICKLESS Home/

Ултразвуково устройство за отблъскване на кърлежи и бълхи за домашни любимци вкъщи

TICKLESS Home осигурява защита на домашния ви любимец, дори когато не носи TICKLESS медальон. Просто включете устройството и то ще смущава бълхите и кърлежите във всяка обстановка, в която е инсталирано, покриващо помещения с големина до 30кв.м. TICKLESS Home излъчва серия от ултразвукови сигнали, които са неуловими за хората и животните, но смущават бълхите и кърлежите, отблъсквайки ги от домашните любимци и държейки ги настрана. То е изцяло екологично настроено и няма противопоказания от никакъв вид.

TICKLESS Home е чисто, нетоксично, и не използва нито освобождава каквито и да било химически вещества или миризми. Технологията на устройството е преминала строги тестове и е доказано ефективна от Университет Камерино (класиран като най-добрия Италиански университет за 2011 и 2012 г.)

УКАЗАНИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ: Включете TICKLESS Home в лесно достъпен 220 V контакт в близост до леглото/одеялото на домашния любимец. Синята светлина показва, че устройството работи. Когато е включено в контакта устройството издава лек тиктакащ звук. НЕ ПОКРИВАЙТЕ!

ВНИМАНИЕ: Макар и не водоустойчив, продукта е високо устойчив на влага (IP31). Това е малък продукт, така че внимавайте при близост с деца. TICKLESS има 6 месеца гаранция при технически проблеми.

Faq

Зоомагазини

Д-р Стефанов

София, кв.Студентски град, ул."Акад. Стефан Младенов" №76

Телефон: 0700 130 30

Email: stefanov@zoomagazin.eu

Contact us