human-img

TICKLESS Human/

Ултразвуково устройство против кърлежи за всякакви възрасти

TICKLESS е идеалното решение за отблъскване на кърлежите надалеч по време на дейности навън като катерене, градинарство, лов, ходене или къмпинг. То издава серии от ултразвукови пулсове, които разстройват сетивата на бълхите и кърлежите, и ги спират от откриването на хората и домашните любимци. То е нетоксично и не използва, нито освобождава каквито и да било химически вещества или миризми.

TICKLESS е неуловим от хората. Обхват на действие: около 3 метра. Устройството е главно предназначено за превантивни цели. Природосъобразно, не съдържа химикали или парфюми, правейки го напълно безопасен за всички. TICKLESS технологията е претърпяла строго тестване и е доказано ефективен при клинично проучване от Университет Камерино през 2012 г.

ИНСТРУКЦИИ ЗА ПОЛЗВАНЕ: Премахнете предпазителя, за да активирате устройството. Натиснете бутона, за да включите или изключите устройството. 4 кратки зелени мигания индикират, че устройството се включва, докато едно дълго червено премигване индикира, че се изключва. Когато е включено, светлината ще мига веднъж на всеки 5 минути. След 8 часа продължителна работа, устройството автоматично ще се изключи, и трябва да се включи отново при следващо ползване. TICKLESS може да се закачи на дрехите или с щипката си, или с кордата, коята минава през него.

ВНИМАНИЕ: Макар и не водоустойчив, продукта е високо устойчив на влага (IP31). Ако устройството се намокри, трябва да бъде изсушено веднага. Дръжте далеч от деца. Не слагайте устройството в джоба или чантата си, защото това ще възпрепятства излъчването на ултразвуковите вълни. В райони с големи популации от кърлежи, 100% защита не е гарантирана. Ако откриете кърлеж върху себе си или върху детето, веднага го премахнете по обичайния начин. При нормални температури, устройството може да работи приблизително 3000 часа.

Faq

Зоомагазини

Д-р Стефанов

София, кв.Студентски град, ул."Акад. Стефан Младенов" №76

Телефон: 0700 130 30

Email: stefanov@zoomagazin.eu

Contact us