MITELESS/

Ултразвуково устройство против акари

Този революционен продукт може да бъде дълготрайно решение срещу прахови алергии. Той се бори с наличието на акари, главна причина за алергии афектиращи дихателната система.
Акарите са толкова малки, че са практически невидими. Но тези буболечко-подобни същества виреят във вашия дом: те се хранят главно с малките люспи човешка кожа, които се отделят от хората всеки ден. Тези люспи проникват дълбоко във вътрешните слоеве на мебелите, килимите, спалното бельо и дори плюшените играчки.
MITELESS работи като излъчва ултразвукови пулсове, които смущават акарите в обстановката, в която е инсталиран. Първи резултати могат да бъдат забелязани няколко седмици след включването на устройството!

miteless-img

MITELESS Home – Защита вкъщи
– Безопасно за хора и животни
– Помага за редуцирането на симптоми от прахови алергии причинени от акари
– Без токсини, без химикали
Устройството редуцира концентрацията на акари в средата, в която е инсталирано.
Обхват на действие: около 30 кв.м.

ИНСТРУКЦИИ ЗА ПОЛЗВАНЕ: Включете устройството в контакт с мощност 220V. Не възпрепятствайте ултразвуковите вълни. Кратки сини мигания след включване индикират, че устройството работи правилно. След това синята светлина свети перманентно, служейки също и като нощна светлина. Когато MITELESS Home е включен, издава лек тиктащ звук. Дръжте далеч от достъпа на малки деца. Клинично и научно доказано.

MITELESS Portable – Достъпна защита където и да е нужна
wherever it’s needed
– Безопасно за хора и животни
– Помага за редуцирането на симптоми от прахови алергии причинени от акари
– Без токсини, без химикали
– Захранвано от батерии и портативно.
Портативната версия работи на места където MITELESS Home няма достъп – в колата (акарите обичат седалки), в затворени гардероби и по време на път.

ИНСТРУКЦИИ ЗА ПОЛЗВАНЕ: Премахнете предпазителя, за да активирате устройството. 4 къси зелени премигвания са знак че устройството е включено. При нормални температури живота на батерията се очаква да е една година.

Faq

Зоомагазини

Д-р Стефанов

София, кв.Студентски град, ул."Акад. Стефан Младенов" №76

Телефон: 0700 130 30

Email: stefanov@zoomagazin.eu

Contact us