horse-img

TICKLESS Horse/

Ултразвуково устройство против кърлежи за коне от всякакви размери

С TICKLESS Horse сте свободни да се разхождате в природата: устройството ефикасно държи бълхите и кърлежите надалеч, без употребата на опасни химикали. Чрез закрепване на лесното за използване устройство на халса на коня, паразитите седят надалеч в продължение на 9-12 месеца, оставяйки вас и вашия кон спокойно да се наслаждавате на природата.

Устройството излъчва ултразвукови импулси, които са неуловими от хората и конете, но пречат на способността на кърлежите да се ориентират, държейки ги надалеч. Обхват на действие: около 3 метра. Устройството е главно предназначено за превантивни цели. Природосъобразно, не съдържа химикали или парфюми, правейки го напълно безопасен, дори за млади животни, както и за възрастни, болни или бременни животни.

ИНСТРУКЦИИ ЗА ПОЛЗВАНЕ: Сложете устройството на оглавника или седлото на коня, като се уверите, че решетъчната страна на устройството е свободна. Премахнете предпазителя, за да активирате продукта. 4 червени премигвания индикират, че устройството е включено. Може да потвърдите, че продължава да работи по всяко време като натиснете бутона и потвърдите че LED светлината премигва. Поради малкия си размер, дръжте далеч от достъпа на малки деца. При нормални температури, устройството трябва да държи паразитите надалеч в продължение на 9-12 месеца след активацията.

ВНИМАНИЕ: Не е подходящо за премахване на бълхи и кърлежи от вече опаразитен кон. За да сте сигурни за ефикасността устройството трябва да бъде на животното по всяко време. Ако искате да държите бълхите и кърлежите настрана от конюшната, препоръчваме използването на TICKLESS Home устройство. Ефикасността зависи от състоянието на козината на коня, както и броя паразити в околността. В някои случаи областите са силно населени от паразити и е възможно случайното закачане на кърлеж макар и носенето на устройството. В този случай премахнете кърлежа по обичайния начин, възможно най-бързо. Макар и не водоустойчив, продукта е високо устойчив на влага (IP31).

Faq

Зоомагазини

Д-р Стефанов

София, кв.Студентски град, ул."Акад. Стефан Младенов" №76

Телефон: 0700 130 30

Email: stefanov@zoomagazin.eu

Contact us