hunter-img

TICKLESS Hunter/

Ултразвуково устройство за отблъскване на кърлежи за ловци от всякакви възрасти

Независимо колко време прекарвате, TICKLESS ще държи кърлежите надалеч за до 3000 часа. Просто закачете устройството здраво на своите дрехи и то ще ви предпазва от кърлежите, без да използва химикали, и без да излъчва никакви звукове или миризми.

TICKLESS устройството излъчва серии от ултразвукови импулси, които са неуловими от хората, кучетата, дивите животни, но пречат на способността на кърлежите да се ориентират, държейки ги надалеч. Природосъобразно, не съдържа никакви химикали или парфюми, правейки го напълно безопасен за всички. Университета Камерино в Италия потвърди ефикасността на TICKLESS устройствата през 2012 г.

ИНСТРУКЦИИ ЗА ПОЛЗВАНЕ: Премахнете предпазителя, за да активирате устройството. Натиснете бутона, за да включите или изключите устройството: 4 къси зелени мигания индикират включването. Когато е включено, светлината ще премигва на всеки 5 минути. След 8 часа непрестанна работа устройството ще се изключи автоматично, и трябва да се включи отново преди да се използва. TICKLESS Tick Repeller може да се закачи на дрехите използвайки или неговата щипка или кордата, която минава през него.

ВНИМАНИЕ: Макар и не водоустойчив, продукта е високо устойчив на влага (IP31). Ако устройството се намокри, трябва да бъде изсушено веднага. Дръжте далеч от достъпа на деца. Не слагайте устройството в джоба или чантата си, защото това ще възпрепятства излъчването на ултразвуковите вълни. В райони с големи популации от кърлежи, 100% защита не е гарантирана. Ако откриете кърлеж върху себе си или някой с вас, веднага го премахнете по обичайния начин. При нормални температури устройството ще работи 3000 часа. При случай на технически неизправности, предлагаме 6 месеца гаранция.

Faq

Зоомагазини

Д-р Стефанов

София, кв.Студентски град, ул."Акад. Стефан Младенов" №76

Телефон: 0700 130 30

Email: stefanov@zoomagazin.eu

Contact us