Как работи

TICKLESS Е НЕТОКСИЧЕН ПРИРОДОСЪОБРАЗЕН И РАБОТИ
БЕЗ ДА ОСВОБОЖДАВА НИКАКВИ ХИМИКАЛИ ИЛИ МИРИЗМИ.

TICKLESS устройството издава серии от ултразвукови пулсации, които са неуловими от хората, домашните любимци и животните, но пречат на способността на кърлежите и бълхите да се ориентират. Природосъобразен, не съдържа химикали или ароматизанти, правейки го напълно безопасен за използване от всеки.

Ултразвуковата вълна е акустична (звукова) енергия под формата на вълни с честота над тази, която хората долавят.

Звуците, които хората долавят са с честота между 20-20000 херца (Hz). Докато домашните любимци чуват ултразвукови честоти, 40kHz вече е над техния слухов обхват.

sound

TICKLESS Характеристика/

ЛЕСНО ЗА УПОТРЕБА, ЛЕСНО ЗА ОБИЧАНЕ

TICKLESS е тестван през 2012 г. от Лабораторията по Медицинска Микробиология и Инфекциозни Заболявани, Университета Камерино (класиран като най-добрия Италиянски университет от Пътеводител Censis Republic 2011 и 2012 г.)

Резултатите ясно показали, че тестовите кучета, които вече имали бълхи / кърлежи, с TICKLESS успяли да предотвратят влошаване на заразяването и в някои случаи намалили заразяването. Те също показали че при кучета, които не са били заразени преди началото на изследването, TICKLESS е предотвратил каквито и да е заразявания.

fea

Университета Камерино в Италия потвърждава ефикасността на Tickless устройствата.

111
222
333
444
Faq

Зоомагазини

Д-р Стефанов

София, кв.Студентски град, ул."Акад. Стефан Младенов" №76

Телефон: 0700 130 30

Email: stefanov@zoomagazin.eu

Contact us