КОИ СМЕ НИЕ/

TICKLESS Е НЕТОКСИЧЕН ПРИРОДОСЪОБРАЗЕН И РАБОТИ
БЕЗ ДА ОСВОБОЖДАВА НИКАКВИ ХИМИКАЛИ ИЛИ МИРИЗМИ.

INFINITY TRADE LTD.
Доказан, нетоксичен продукт за свободата в природата и вкъщи.

INFINITY TRADE LTD. е открит през 2010 г., с цел да предоставя нетоксично решение срещу паразити. Ние се фокусираме на доказани решения които са безвредни за всеки който ги ползва, както и за природата. Нашето портфолио в рамките на TICKLESS® и MITELESS® марките включва технология и предлага най-доброто решение срещу паразити като кърлежи, бълхи и акари.
Днес ние сме Номер 1 нетоксичен паразитен репелент в Европа, разпространен в над 42 държави на пет континента. Ние сме представлявани от всеизвестни търговци на дребно като Fressnapf, DM-Drogerie Markt, Pets-At-Home и Phoenix Pharma.
Винаги на ръба на иновативното нашата фирма започна голямо промишлено предприятие през 2016 г., за да можем да правим повече модерни и съвременни продукти за нашите партньори.
Седалището на Infinity Trade Ltd е в Будапещ, Унгария, с промишлени предприятия в Италия и Унгария. Нашите бъдещи планове са да станем водещ световен снабдител на нетоксични репеленти против паразити.

Надяваме се, че можем да ви посрещнем между нашите партньори в близкото бъдеще!

WOW Фактор/

Infinity Trade Ltd. винаги е бил на ръба на иновативността: нашата нарастваща гама продукти е само едно от доказателствата за това. Ние неспирно работим над подобряването на нашите продукти, предлагайки все по-добри и по-добри решения за нашите клиенти както и за нашите партньор-дистрибутори.
Обичаме това което правим и вярваме в ефективността на нашите продукти както и в неговия успех. Това ни различава от нашите конкуренти.
Директния контакт с нашите клиенти е начин на мислене и крачка напред. Но ние винаги помагаме на нашите партньори да видят своите идеи и предложения за бъдещето.
По-добри заедно.

Faq

Зоомагазини

Д-р Стефанов

София, кв.Студентски град, ул."Акад. Стефан Младенов" №76

Телефон: 0700 130 30

Email: stefanov@zoomagazin.eu

Contact us