pets-img

TICKLESS Pet/

Ултразвуково устройство за отблъскване на кърлежи и бълхи за домашни любимци вкъщи

TICKLESS Pet държи бълхите и кърлежите надалеч без нуждата от опасни химикали. Чрез закрепване на лесното за използване устройство на нашийника на котката или кучето, паразитите седят настрана в продължение на 9-12 месеца след активацията, оставяйки вас и вашия домашен любимец спокойно да се наслаждавате на природата.
Устройството излъчва ултразвукови импулси, които са неуловими от хората и домашните любимци, но пречат на способността на кърлежите да се ориентират, държейки ги надалеч. Обхват на действие: 1.5 метра. Устройството е главно предназначено за превантивни цели. Природосъобразно, не съдържа химикали или парфюми, правейки го напълно безопасен дори за млади животни, както и за възрастни, болни или бременни домашни любимци.

ИНСТРУКЦИИ ЗА ПОЛЗВАНЕ: Сложете устройството на нашийника с решетъчната страна гледайки навън. Премахнете предпазителя, за да активирате устройството. 4 кратки мигания индикират, че устройството е включено. Може да потвърдите, че продължава да работи по всяко време като натиснете бутона веднъж и LED светлината премигне. Макар и не водоустойчив, продукта е високо устойчив на влага (IP31). Ако устройството се намокри, трябва да бъде изсушено веднага, за да няма щети от водата. Поради малкия си размер, дръжте далеч от достъпа на малки деца. При нормални температури устройството трябва да държи паразитите надалеч в продължение на 9-12 месеца след активацията.

ВНИМАНИЕ: За да сте сигурни за ефикасността устройството, трябва да бъде на животното по всяко време. Ако се маха нашийника на животното вкъщи, препоръчваме използването на TICKLESS Home устройство. Ефикасността зависи от състоянието на козината на животното, както и броя паразити в околността. Не е подходящо за премахване на бълхи и кърлежи на вече заразен домашен любимец. За да осигурите най-добрата защита, препоръчваме използването на други предпазни мерки (шампоани, предпазни мерки за намаляването на популацията от бълхи и кърлежи в околността). В някои случаи областите са силно населени от паразити и е възможно случайното закачане на кърлеж, макар и носенето на устройството. В този случай премахнете кърлежа по обичайния начин възможно най-бързо.

При случай на технически неизправности, предлагаме 6 месеца гаранция.

Faq

Зоомагазини

Д-р Стефанов

София, кв.Студентски град, ул."Акад. Стефан Младенов" №76

Телефон: 0700 130 30

Email: stefanov@zoomagazin.eu

Contact us