tickless-baby

TICKLESS Baby/

Ултразвуково устройство за отблъскване на кърлежи за деца между 0 и 6 години

TICKLESS Baby прави времето прекарано в природата безгрижно: устройството отблъсква кърлежи без нуждата от опасни химикали. Просто закачете устройството на дрехите на детето си, и то ще държи кърлежите надалеч за 9-12 месеца след активация, позволявайки на цялото семейство да се наслаждава на природата без грижи и притеснения.
TICKLESS Baby е идеално решение срещу кърлежите, от първите дни на бебето прекарани навън.
Устройството излъчва серии от 40 kHz ултразвукови пулсации, които са неуловими за бебета или възрастни, но пречат на способността на кърлежите да се ориентират, държейки ги надалеч. Обхват на действие: 1.5 метра. Устройството е главно предназначено за превантивни цели.

ИНСТРУКЦИИ ЗА ПОЛЗВАНЕ: Премахнете предпазителя, за да активирате устройството. 4 червени премигвания индикират, че устройството е включено. Може да потвърдите, че работи по всяко време като натиснете бутона веднъж и видите, че LED светлината премигва. Поради малкия си размер, дръжте далеч от ръцете на малки деца. Сигурно закачете устройството на дрехите на детето (например катарама на колан, връзки на обувки, одеяла, количка), уверявайки се, че няма как бебето да го премахне или погълне. Не слагайте устройството в джоба или чантата си, защото това ще възпрепятства излъчването на ултразвуковите вълни.

ВНИМАНИЕ: Използвайте само под наблюдението на възрастен. Макар и не водоустойчив, продукта е високо устойчив на влага (IP31). Ако устройството се намокри трябва да бъде изсушено веднага, след което може да бъде използвано отново нормално. В райони с големи популации от кърлежи, 100% защита не е гарантирана. Ако откриете кърлеж върху себе си или върху детето, веднага го премахнете по обичайния начин. При технически повреди, предлагаме 6 месеца гаранция.

Faq

Зоомагазини

Д-р Стефанов

София, кв.Студентски град, ул."Акад. Стефан Младенов" №76

Телефон: 0700 130 30

Email: stefanov@zoomagazin.eu

Contact us